te ceny ktore podalem jako pierwsze to jest oryginał (nie wiem kto to produkuje), a to za 245zł to mam zacisk TRW z hurtowni motoryzacyjnej. Napisalem zamiennik w cudzyslowie bo przeciez TRW to prawie jak oryginał.
Hej,
podał byś mi ceny napinacza paska wielorowkowego firmy INA oraz takiej plastikowej rolki co również tam pracuje do silnika 1.9TDI ASV 110KM z 2003roku.
Pozdrawiam
Samiec
Hej,
podał byś mi ceny napinacza paska wielorowkowego firmy INA oraz takiej plastikowej rolki co również tam pracuje do silnika 1.9TDI ASV 110KM z 2003roku.
Pozdrawiam
Samiec
Witam kompletny napinacz INA - 248zł, ta plastikowa rolka takze z firmy INA - 72zł
Cześć. Bardzo bym prosił o cenę jednego czujnika parkowania do Octavii II 2005r. Nie mam niestety nr części, ale podam VIN: TMBBE21Z552071743. Z góry dzięki
P.S Jeszcze jakbyś mógł podać cenę kratek nawiewu przednich bocznych (od kierowcy i pasażera) oraz tylnej.
WITAM SERDECZNIE! Skoda octavia 1 2004. combi. Poszukuje listwe zderzaka tylnego plus osłone plastikowom tylnej klapy. Jeżeli to możliwe to prosze mi podać ceny tych elementów plus koszt wysyłki. Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuje.
Komentarz